Üdv!

Mit írjon első bejegyzésként egy kezdő blogger? Az illem azt diktálná, hogy mutatkozzon be. De lényeges egyáltalán, ki írja? Mi a fontos? A leírt gondolat, vagy az ember a klaviatúra mögött? Mint az életben majdnem minden, ez se dönthető el egyértelműen.
Jelen esetben senkit nem érdekelné, hogy XY állampolgár írt egy blogbejegyzést. A kezdő bloggernél nyilván csak az a lényeges, hogy amit ír, az ütős, de minimum érdekes legyen. Aztán ha már megvan a "nézettség", a rajongók, egyre többet számít az ember a post mögött. Persze ha egy "híresség" kezd el blogolni, akkor az indulási nehézségek, és a színvonalas írások megspórolhatók, mert az olvasók már csak ilyenek. Kíváncsiak. Akkor is elolvassák, ha az illető vagy az írása egyébként értéktelen.

Először úgy gondoltam, írok a bloggerek motivációjáról, céljáról is, de mivel nem vagyok szociológus, így az írásom felületes és csapkodó lett volna, és bár lehetne, nem célom hosszabb értekezést írni a témában.
Helyette következzék a jelen blog bemutatása. Az már ennyiből is kiderülhetett, hogy ez egy szigorúan amatőr műve. Témáját tekintve abszolút vegyes. Lesz benne többek között elemzés vélemény nyilvánítás, "reklám", reakció hírekre és más postokra. Célja az önálló gondolkodásra ösztönzés, törekvés "dolgok jobbá-, hatékonyabbá tételére"

Köszönöm a türelmet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoxigenblog.blog.hu/api/trackback/id/tr482445444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása