Rendkívül örömteli cikket olvastam az előbb. Bár a cikk szerint a forrás a Blikk, azért bízom benne, hogy némi igazságtartalma azért van.

Az írás szerint a leendő budapesti közlekedési mammutcég leendő vezetője új - papírt felváltó elektronikus - fizetési rendszert tervezget. Bravó! De komolyan. Évek óta az első értelmes ötlet, ami a BKV-val kapcsolatban felmerült. Legalább a metrón visza lehet szorítani a bliccelést. Meg lehet szüntetni az aluljárókban egymástól 5 méterre elhelyezett BKV (saját, és kiszervezett) bérlet- és jegypéztár párhuzamosságát, vagy teljes egészében az árusítást, ha kiterjesztenék a buszokra, villamosokra is. És még a bérlethamisító, BKV-ellenőrnek és/vagy biztonsági embernek látszó köztörvényes bűnözőknek is betehetne ez az intézkedés. Mi ez ha nem színtiszta nyereség? Igaz ugyan, hogy ennek már legalább 10 éve meg kellett volna valósulnia, de inkább később, mint soha. Örüljünk, és reménykedjünk, hogy tényleg megvalósul, és további konstruktív döntések, átalakítások követik, és nem csak újabb lenyúlási projekt áll a háttérben.

Vitézy Dávidnak, és Tarlós Istvánnak munkájához jó egészséget, és kitartást kíván a zOxigén-blog!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoxigenblog.blog.hu/api/trackback/id/tr262449817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása